Spy Phone Funkcije in uporaba

03:18


Spy Phone Funkcije in uporaba

Spy Phone vodi evidenco o vseh vhodnih in izhodnih telefonskih klicev, ki vključuje telefonsko številko z imenom ali telefonsko številko stranke. Prav tako bo evidenca klicev opremljena s časom - datumom in trajanjem klica.
Spy Phone vodi evidenco o vseh dohodnih in odhodnih SMS sporočil. Evidenca bo tudi datum in čas besedila so bili poslani ali prejeti, celotno vsebino sporočila.
Spy Phone GPS pošlje podatke o lokaciji za mobilni telefon vsakih 30 minut, v nadzorno ploščo, kjer se podatki shranjujejo in tako si lahko ogledate zadnje koordinate, kje se je "tarča" nahajala. Rezultati so tudi izrisani na zemljevidu, da je uporaba še enostavnejša. Lahko uporabite tudi podatke GPS, da bi našli svoj pametni telefon, če je izginil.
Spy Telefon beleži telefonske stike na pametnem telefonu
Spy Phone vodi evidenco obiskanih spletnih strani, vključno z spletni naslovom, datumom in časom zadnjega obiska. Vsi zgoraj navedeni podatki, zbrani iz ciljnega pametnega telefona so za vas na voljo 24/7, potem ko se prijavite v svojo ​​osebno nadzorni plošči z geslom zaščiteno. Vse podatke, zbrane in shranjene v Mspy lahko naložite na svoj ​​računalnik s funkcijo Izvoz CSV, ki je vgrajen v vaš osebni nadzorni plošči. 


Slab občutek? Spremljajte mobitelNadzor najstnikov in otrok - spy phone je rešitev!
Otroci so ljubezen našega življenja in želimo jih umakniti iz nevarnosti kadar je to mogoče. Z namestitvijo aplikacije Mspy postane običajni telefon vohunski telefon, ki nam posreduje podatke in sedaj lahko spremljamo pogovore vhodnih in izhodnih klicev, sporočila, narejene fotografije, poslušamo okolice telefona kadar želimo.
Povprečen najstnik pošlje več kot 3000 besedil na mesec. To je več kot šest besedil na uro.
Glede na študijo od 2010 Nielsen, je naša družba znorela od pošiljanje kratkih sms sporočil. Nielsen je analiziral mobilne navade več kot 60.000 naročnikov mobilne telefonije in od tega več kot 3000 najstnikov v aprilu, maju in juniju tega leta. Številke so presenetljive.

Število poslanih besedil je še vedno v porastu, še posebej med mladimi starosti 13-17. Po Nielsenu, povprečni najstnik sedaj pošilja besedila 3.339 na mesec. Še več, najstnice pošiljajo neverjetnih 4.050 besedil na mesec, medtem ko najstnik pošlje v povprečju 2.539 besedil. Najstniki so pošiljali 8% več kot v predhodnem letu.
Skupna evropska unija / London School of Economics študija objavljena v januarju 2011 z naslovom Tveganja in varnost na internetu: perspektiva evropskih otrok, raziskovanje 9-16 let, ter njihovi starši v 25 državah je ugotovila naslednje:
• 6% najstnikov starih od 9-16 let je poslalo grdo ali žaljivo sporočil v splet in 3% jih je poslalo neposredno (npr. "prijatelju"). 
• Več kot polovica tistih, ki so prejeli to sporočilo so se počutili ustrahovane ali zelo razburjene. 
• Vsako trinajsto sporočilo najstnika je grdo ali žaljivo.
• Tisti, ki so bili žrtve ustrahovanja na spletu, so bolj verjetno tudi žrtve nasilja v medosebnih  

Nasilneži niso več omejeni na verbalno ali fizično nasilje, kjer so morali biti v neposredni bližini žrtve.
Besedilo, ustrahovanje je postala resen problem med mladostniki in najstniki. To ima lahko hude posledice, starši pa morda niti ne vedo, da se je zgodilo. Starši imajo lahko pomembno vlogo pri preprečevanju tako da si lahko predhodno ogledajo sporočila svojih otrok.

spy phonespy phone
Imate občutek, da vam partner nekaj prikriva?
Mspy je pomagal na tisočem ljudem, kot ste vi , da so vrnili življenje nazaj na pravo pot.
Spremljanje zaposlenih - spy phone rešitev na delovnem mestu
To postaja običajno za delodajalce, da ima podjetje v lasti mobilne telefone, ki so bili izdani za zaposlene, za namene, povezanih z delom. Samo pomislite na posledicami za vaše podjetje, če mobilniki ne služijo za povečanje produktivnosti in komunikacije med zaposlenimi...


Varnostno kopiranje

V primeru izgube ali kraje telefona je včasih zelo pametno imeti kopijo zapisov, pogovorov ali česarkoli. Zgornji primeri uporabe so lahko zakoniti ali nezakoniti, odvisno od zakonodaje in to je  vaša odgovornost, da preverite zakon. V kolikor uporabljate za lastno uporabo je zakonito. UPORABA NAPRAVE V DRUGAČNE NAMENE JE KAZNJIVA.

 

Več na spyshop.si


  • Share:

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Hello,

    Nice post. This blog is really very informative and useful to all users. I appreciate all your work and also providing a
    lot good tricks to the audience. Thanks to providing the useful content.

    http://www.mscspytek.com/

    OdgovoriIzbriši