Mini USB diktafon z mikro USB priključkom za združljivost pametnih telefonov - neprekinjeno do 94 ur

03:24


Mini USB diktafon z mikro USB priključkom za združljivost pametnih telefonov - neprekinjeno in Sprachgesteuerte | Do 94 ur; 26 ur Trajanje baterije


  • Mini diktafon je bil predstavljen julija 2018, kar zagotavlja odlično združljivost s skoraj katero koli mobilno napravo (PC, Mac, Android naprave - iPhone ni združljiv) za enostaven dostop do vaših osebnih posnetkov. Inovativni konektor 2 v 1 z microUSB in USB 2.0 vam pomaga, da ta digitalni diktafon na najudobnejši način za seznanjanje in čas za zmago predmetov v vašem življenju resnično pomembno.
  • "Načini snemanja in neprekinjenega snemanja so na voljo na tem diktafonu Blechigen Digital Recorder s preprostim pritiskom na gumb" Mode ". Vgrajeni senzor zvoka in pomaga zapisu, samo spomini pri snemanju, v katerih se zazna zvok, kjer zvočne podatke je veliko lažje slišati.
  • Največje število, ki ga iščete snemalnik zvoka: do 94 ur snemalne zmogljivosti, 26 ur življenjske dobe baterije za en sam polni polnjenje, 1 ura polnjenja; neomejeno z uporabo notranjega pomnilnika.
  • Najlažji snemalnik zvoka USB-pomnilnika - Ta prenosna naprava z le 10-gramskimi utežmi se lahko nosi, ne da bi kdo opazil, tudi od vas. Manjša kot običajna vžigalnica se prilega skoraj vsem, kar bi si lahko kdaj zamislili. Preoblikovanje Ta močan diktafon v prenosna ušesa, kjerkoli in kadar koli ga najbolj potrebujete.
  • Zelo dobra tehnična podpora - odzivni čas za naše stranke največ 15 minut do nekaj ur. Ves čas se obrnite na vse, kar potrebujete. Niti eden tistih, ki daje negativne povratne informacije. Nudimo življenjsko podporo samo za vas, da zagotovite, da imate pametno naložbo v našo napravo in ne le malo denarja.  • Share:

You Might Also Like

0 komentarji